Tijd en aandacht voor uw gezondheid. Terug naar Medsen

Medsen Herhaalservice

Bij uw Medsen Apotheek kunt u eenvoudig herhaalrecepten door ons laten verzorgen. Het werk en de tijd die u kwijt bent aan het bestellen van uw chronische (dagelijkse/wekelijkse) medicatie bij de huisarts, nemen wij u graag uit handen. Indien u kiest voor onze Herhaalservice, zorgen wij er voor dat u áltijd voldoende medicatie in huis heeft.

U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij regelen het verder met uw huisarts. Desgewenst houden we bij wanneer uw medicatie opraakt en er aanvulling nodig is.

Alle voordelen van de herhaalservice

  • Wij zorgen ervoor dat uw recept wordt aangevraagd bij uw huisarts, dit hoeft u niet meer zelf te doen
  • Wij maken de medicatie voor u klaar
  • Wij houden de voorraad bij en bestellen uw medicatie steeds op tijd, zo heeft u altijd voldoende voorraad in huis
  • U ontvangt een gratis SMS-bericht of email dat u de medicatie af kunt komen halen
  • U kunt er voor kiezen de medicatie via de 24-uurs automaat op te halen, zo hoeft u niet in de rij te staan in de apotheek en kunt u de medicatie ophalen wanneer het u uitkomt.

Om welke medicatie gaat het?

Het herhaalsysteem is alleen geschikt voor de chronische medicatie. Dat is de medicatie die u iedere dag of week moet gebruiken. Bijvoorbeeld cholesterolverlagers, bloeddrukverlagers, maagbeschermers, etc. Het herhaalsysteem is niet geschikt voor medicatie die tijdelijk wordt gebruikt, of voor bijvoorbeeld een antibiotica kuur.

Inschrijven?

Inschrijven kan gemakkelijk via de website van de apotheek. Vind uw Medsen Apotheek en klik op knop ‘herhaalservice’ om u aan te melden. Na de aanmelding maakt de apotheek het voor u in orde.

Heeft u vragen over herhaalmedicatie dan kunt u ons altijd bereiken in de apotheek.